تجهیزات آبی, گاتر

2 روش نصب گاتر , کانال پیش ساخته آب

روش نصب گاتر گاتر خرید گاتر گاتر ارزان

روش نصب گاتر (Drainage channel installation) :

اما به صورت کلی روش نصب گاتر (کانال پیش ساخته هدایت آب های سطحی) به این صورت است که ، ابتدا با توجه به ابعاد گاتر (عرض و ارتفاع) زیر ساخت و مکان نسب را آماده کرده و سپس بتن ریزی را انجام می دهیم ، سپس گاتر مورد نظر را به صورت تراز (بدون شیب) داخل محل مورد نظر قرار داده و سپس با استفاده از اتصالات خروجی از کف گاتر با گرد بر برش هایی میزنیم تا با کمک آن اتصالات گاتر خود را به فاضلاب وصل کنیم تا در هنگام جمع آوری آب های سر ریز داخل کانال به سمت فاضلاب هدایت و در نهایت از خروجی های تعبیه شده به درستی خارج شود .

در ادامه در این مقاله قصد داریم شما را با انواع روش نصب گاتر پیش ساخته هدایت آب های سطحی (کانال) و کفشور های خطی تمام استیل (به دلیل شباهت بسیار زیاد نصب آن ها با کانال پیش ساخته) ، بیشتر آشنا شویم البته لازم به ذکر است که در هر محله و در جهت رفع ابهام در خصوص نصب ، کارشناسان ما آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان در خصوص روش اجرا و نصب کانال های پیش ساخته هدایت آب میباشند .

 

روش نصب گاتر گاتر خرید گاتر گاتر ارزان

 

انواع روش نصب گاتر :

روش نصب گاتر (کانال پیش ساخته) با توجه به انواع و مدل های مختلف از جمله ابعاد گاتر ، محل مورد نظر اجرا مانند : (پارکینگ ، روف گاردن Roof Garden ، کلاس های مقاومت وزنی مورد استفاده در محل نصب و اجرا ، روش آب بند کردن کف و آب بند کردن گاتر ، جنس کف تمام شده و محدودیت های کف سازی محل و سایز قرارگیری لوله های خروجی و پارامتر های دیگری، می تواند بسیار متفاوت باشند .

 

روش نصب گاتر گاتر

 

گاتر چیست ؟

گاتر (کانال پیش ساخته هدایت آب های سطحی) : به کانال هدایت آبهای سطحی جوی و آب راه ه­ای پیش ساخته از جنس بدنه پلی پروپیلن ، استیل ، سنک (کاشی ، سرامیک) به روش سنتی و یا بتن بوده که جهت جمع آوری آبهای سطحی در محیط ­های مختلف از جمله پایین رمپ و محوطه داخلی پارکینگ ، خیابان و معابر شهری ، بزرگراه­ ها ، فرودگاه ­ها ، بنادر ، موتور خانه ها ، کف سوله کارخانجات ، آشپزخانه صنعتی ، دور استخر ، جکوزی و سالن های ورزشی ، بام، تراس ، کارواش ، سرویس بهداشتی ، روف گاردن Roof Garden و … استفاده می­ شود گاتر میگویند .

برای معرفی هرچه بهتر انواع گاتر و اجزای تشکیل دنده آن مانند درپوش گاتر (گریل ، گریتینگ) ، بدنه و اتصالات جهت نصب صحیح گاتر و آشنایی تخصصی با هریک از محصولات تولیدی شرکت پرشین گاتر بطور کامل به معرفی و بررسی آن ها می پردازیم .

 

روش نصب گاتر گاتر خرید گاتر گاتر ارزان

 

اجزای تشکل دهنده گاتر :

گاتر های تولیدی شرکت پرشین گاتر طبق استاندارد های روز دنیا و داشتن گواهی EN1433 شامل بدنه گاتر ، درپوش (گریل ، گریتینگ) ، اند کپ (ته بند) جهت مسدود سازی و آب بند کردن ابتدا و انتهای کانال ، مبدل خروجی از کف گاتر می باشند که در ادامه به معرفی هر یک به صورت جداگانه می پردازیم .

درپوش گاتر :

درپوش گاتر Grating (گریتینگ ، گریل) نیز درپوش این کانال ها است که بسته به نوع کاربری و محل مورد استفاده ی گاتر می­تواند انواع مختلفی از لحاظ ابعاد و مواد اولیه تشکیل دهنده داشته باشد. در گذشته این مسیرهای آب در محیط­ های ساختمانی با استفاده از سنگ ، سرامیک و یا ملات (بتن) ساخته می­شدند که علاوه بر طولانی تر شدن زمان ساخت ، به علت اختلاف دما در محیط و شرابط مختلف آب و هوایی و طریقه ی نادرست در جهت ساخت و آب بند کردن ، فاقد کیفیت لازم بودند و اکثرا بعد از مدتی دچار شکستگی و جرم گرفتگی می شدند و نظافت آن ها بسیار مشکل بود.

 

خرید درپوش گاتر ارزان قیمت در تهران روش نصب گاتر

 

بدنه گاتر :

بدنه ی گاتر (کانال) عمدتا از جنس پلی پروپیلن (Polypropylene) در رنگ های سفید و مشکی در عرض و ارتفاع های مختلف تولید می شوند که به مرور زمان و با توجه به پیشرفت تکنولوژی در حوزه سازه های آبی و هدایت آب های سطحی جایگزین جوب های سنتی ساخته شده با سنگ و یا کاشی به علت عدم استحکام کافی و هزینه ی و زمان بیشتر در ساخت شدند .

اما رفته رفته و با پیشرفت دانش و تکنولوژی در جهت هدایت بهتر آب های سطحی برای جمع آوری و استفاده مجدد و بهینه از منابع آب و جلوگیری از هدر رفتن این منبع با ارزش و حیاطی طراحی و تولید شدند.

 

گاتر بدنه گاتر نصب گاتر

 

در گذشته زمانی که گاتر طراحی و تولید نشده بود , برای جمع آوری و هدایت آبهای سر ریز استخر و یا منازل از جوب های سنتی که به درپوش آن ها گریل استخر می گویند استفاده میکردند . البته روش ساخت جوب های سنتی با روش نصب گاتر  متفاوت است .

روش نصب گریل استخر به این شکل است که ابتدا با سنگ و یا سرامیک جوب هایی طراحی و ساخته میشدند که عموما در عرض های استاندارد 14 , 18 , 20 , 25 , 30 سانتی متر و با در نظر گرفتن نبشی استاندارد (ارتفاع 2 و عرض 2 سانتی متر) گریل استخر را روی آن قرار می دهند که البته این روش در حال حاضر با معرفی شدن گاتر تا حدود زیادی به علت کم بودن استحکام و عدم آب بندی درست با گاتر جایگزین شدند .

البته امروزه به علت تنوع بیشتر گریل های استخر در عرض و طراحی آن ، خرید گریل استخر پا برجا می باشد و برای ساخت استخر از موارد ضروری میباشد ، البته قابل ذکر است که پله استخر هم از مواردی می باشد که در کنار گریل استخر برای ایمنی و زیبا شدن هرچه بیشتر محیط استخر کمک شایانی میکنند .

 

نصب گاتر های پیش ساخته نیکول :

در تصاویر زیر با چند نمونه از نصب کانالهای سری کانکتیو Conective و کنادرین ساخت شرکت نیکول فرانسه آشنا می شویم ، البته قابل ذکر است که تمامی گاتر های تولیدی شرکت پرشین گاتر با توجه با استاندارد های جهانی EN1433 بوده و در نحوه اجرا و نصب تمامی آن تفاوتی با مدل های خارجی ندارند .

اکثر مدلهای ساخت شرکت نیکول قابلیت اتصال به صورت L ، T و U شکل را بدون نیاز به قطعه جانبی خاصی را دارند . همچنین برای تعبیه اتصال خروجی فاضلاب از کف این کانال ها معمولاً از قطعه واسطه خروجی در سایز های 58 ، 63 ، 85 ، 90 ، 100 ،110 و در برخی مدل ها 125 یا 160 میلیمتر نیز می توان استفاده نمود که شما می توانید این اتصالات خروجی از کف را در قیمت فروشگاه سایت و در بخش اتصالات گاتر مشاهده بفرمایید.

کانال های نیکول سری کانتکتو Conective معمولاً برای محوطه با تردد عابر پیاده (نفر) مانند بام، تراس، محوطه، آشپزخانه ، موتورخانه ، دور استخر و جکوزی ، روف گاردن  و … کاربرد داشته و کانال های سری کنادرین برای محوطه با تردد ماشین آلات سبک تا سنگین مثل پایین رمپ و ورودی پارکینگ ساختمان ها یا معابر شهری ، بزرگراه ها و جاده ها مورد استفاده قرار می گیرند.

 

روش نصب گاتر نصب گاتر

 

ویدئو آشنایی با نحوه نصب و اجرای گاتر ( کانال پیش ساخته ) :

در ویدئو زیر با اصول کلی و نحوه صحیح نصب و اجرای کانال های پیش ساخته هدایت آب (گاتر) در مکان هایی مانند پیاده رو ، حاشیه معابر شهری و یا عرض خیابان آشنا می شویم البته لازم است بدانیم که برای چنین مکان هایی که تردد سنگین ترافیکی وجود دارد، استفاده از گاتر های استاندارد و متناسب با آن محیط ، همچنین رعایت دقیق دستورالعمل نصب برای حفظ عمر مفید و مقاومت وزنی لازم ، امری ضروری می باشد . کانال هایی که در فضاهای پر تردد مورد استفاده قرار می گیرند معمولاً درپوش آن ها دارای مقاومت بالاتر و کلاس وزنی C250 هستند که بر اساس استاندارد EN1433 اروپا، دارای تحمل 25 تن می باشند.

 

روش نصب کانال پیش ساخته در بام و بالکن :

استفاده از گاتر در بام و بالکن و به خصوص امروزه در روف گاردن ها (Roof garden) ساختمان ها نقش مهمی در پایین آمدن حجم پوکه ریزی و در نهایت وزن سقف ساختمان دارد. چرا که وقتی از کفشور برای جمع آوری سر ریز در بام یا تراس استفاده می کنیم ، شیب بندی پیچیده و در نهایت حجم کف سازی بیشتر خواهد بود. اما وقتی از سیستم خطی بهره می بریم، علاوه بر کاهش خطر گرفتگی لوله ها، شیب بندی آسان تری نیز داریم ، به این علت که روش نصب گاتر به صورت تراز (بدون شیب) می باشد .

در خصوص روش نصب انواع کانال پیش ساخته در بام و تراس این سوال مطرح می شود که ایزولاسیون سقف ، چطور به کانال متصل می شود. در پاسخ به این سوال باید گفت بسته به میزان کف تمام شده در بام یا بالکن اعم از اینکه جنس سطح ، سنگ و سرامیک یا خود ایزولاسیون به عنوان کف سازی نهایی باشد نصب متفاوتی خواهیم داشت .

 

روش نصب گاتر روش نصب گاتر پشت بام

 

نحوه نصب کانالهای پیش ساخته سری TOP-X شرکت هاراتون آلمان :

گاتر های سری Top x شرکت هاراتون آلمان از جمله پر کاربرد ترین و مقرون به صرفه ترین محصولات این شرکت می باشند. این کانال ها در عرض 12 و ارتفاع 9 سانتیمتر با درپوش ihd پلی پروپیلن، گالوانیزه و استیل با خلوص 304 تولید می شوند . تنوع درپوش گاتر امکان اتصال به صورت L ، T ، U و به صورت مربع یا مستطیل را با استفاده از اند کپ (درپوش انتهایی) سبکی و کیفیت مطلوب از جمله ویژگی های این دسته از گاتر های تولیدی شرکت هاراتون آلمان می باشد .

 

روش نصب گاتر گاتر

گاتر خروجی گاتر خرید خروجی گاتر روش نصب گاتر

 

اسکچ نصب کانالهای پیش ساخته ( گاتر ) :

در هر کلاس وزنی مختلف ، میزان بتن ریزی اطراف کانال متفاوت است. همچنین بسته به مواد به کار رفته در کف تمام شده نیز روش نصب متفاوتی خواهیم داشت . دو مجموعه از مثال های نصب محصولات شرکت نیکول فرانسه و هاراتون را در مقاله برای شما عزیزان گردآوری نمودیم که با توجه به کلاس مقاومت وزنی مورد نیاز نسبت به محل ، مدل انتخابی و جنس کف سازی نهایی پروژه مورد نظر نصب صحیح گاتر را از این لینک بررسی فرمایید.

روش و نحوه آب بندی گاتر و اتصالات مربطه با چسب پلی اورتان (Polyurethane glue) :

برای آب بندی درز اتصال گاترهای یک متری و یا نیم متری (50 سانتی متری) به یک دیگر , درپوش های انتهایی (ته بند ، End cap) , اتصالات خروجی دو تکه از کف و یا دیواره (بدنه) گاتر ، باید از چسب پلی اورتان(Polyurethane glue) استفاده می شود که خود این یک امر بسیار ضروری می باشد، در صورتی که آب بند کردن و عایق کردن گاتر به درستی انجام نگیرد باعث بروز نشتی آب و خسارت های مالی و یا جانی زیادی می شود ، بنابراین همواره باید به این نکته بسیار توجه داشت .

گاتر شیروانی :

اگر باران یا برف ذوب شده از پشت بام و یا روف گاردن به اندازه کافی از خانه دور نشوند ، در مقابل دیوار پایه جمع می‌ شود و به زیر زمین یا فضای داخل خانه شما نفوذ می‌ کند. یکی از روش های مطمئن برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی مربوط به آب و گاتر ، اتصال دهانه‌ های خروجی گاتر به یک سری لوله‌ های فاضلاب است که در زیر زمین دفن شده اند و به دور از خانه و به فاضلاب اصلی و یا تصفیه خانه جهت جلوگیری از به هدر رفتن اب منتهی می‌ شوند.

لوله یا کانال های زه کشی شده که در امتداد گاتر شیروانی استفاده می‌ شود لوله پی وی سی Schedule 40 بدون سوراخ با قطر 4 اینچ کفته می شوند  . برخی از ساختمان ها همچنین به لوله تخلیه انعطاف پذیر نیاز دارند که برای دور زدن موانع یا دنبال کردن زمین های ناهموار بسیار مناسب تر هستند.

روش نصب و اجرای گاتر شیروانی به این صورت است که ابتدار در لبه های پشت بام و یا شیروانی خود بدنه گاتر در ابعاد (عرض و طول) مورد نیاز و با توجه به میزان کف سازی انتخاب کرده و انتهای بدنه را به لوله اصلی که بر روی دیواره ی ساختمان نصب شده را وصل می کنیم تا آب ناشی از بارش باران و یا آب شدن برف و یخ از طریق این کانال ها به لوله اصلی و در نهایت به داخل لوله های پی وی سی تعبیه شده در زیر زمین بریزد تا از آن جا به داخل فاضلاب و یا مخازن تصفیه آب هدایت شوند .

آنچه برای گاتر خروجی نیاز دارید:

همراه با لوله زه کشی، شما به مجموعه‌ ای از لوله اتصال زانویی PVC، اتصالات T، و سایر اتصالات تخصصی نیاز دارید که به شما این امکان را می‌ دهد بخش‌ های مختلف لوله را به هم متصل کنید، همچنین یک تیوپ چسب پلی اورتان برای آب بند کردن موارد نام برده فوق مورد نیاز می باشد .

گاتر خروجی را چگونه می توان گسترش داد؟

نصب لوله زه کشی کار ساده‌ ای است که هر صاحب خانه ای می‌ تواند از عهده آن برآید که معمولاً در سه مرحله انجام می شود:

  • حفر زمین
  • لوله گذاری
  • آب بند کردن
  • اتصال به بدنه گاتر
  • پرکردن با خاک

چگونه در 10 مرحله گاتر خروجی را گسترش دهیم؟

مرحله 1: ترانچ را بچینید

از یک ریسمان و پایه های 1×2 برای پهن کردن چاله استفاده کنید. در فاصله 4 متری از خانه و مستقیماً در جلوی هر یک از انشعاب‌ ها، دو چوب بکوبید. پایه‌ های دیگر را با فاصله 8 متری از هم در بین قرار دهید. ریسمان را به خروجی پایین ببندید، سپس آن را دراز کنید و دور تمام پایه‌ ها بکشید.

 

روش نصب گاتر

مرحله 2: خط ترانچ را علامت بزنید

در امتداد لوله آرد یا گچ بپاشید تا خط مورد نظر گودال را مشخص کنید. لوله را بردارید و مقوا را در امتداد لبه خط سفید قرار دهید.

 

روش نصب گاتر

 

مرحله 3: گودال را حفر کنید.

شروع به حفر گودال و ریختن خاک روی مقوا یا تکه چوبی کنید. این ترفندی است که می‌ تواند باعث شود بعداً پس‌ از نصب و استقرار لوله ها پر کردن چاله ها خیلی راحت‌ تر انجام شود. چاله باید حداقل 6 اینچ عرض داشته باشد و شیب کمی به پایین داشته باشد (1 تا 2 اینچ به ازای هر متر لوله) تا آب از دهانه‌ های ‌پایین تخلیه شود. ادامه دهید تا گودال را کامل کنید. بسته به طول چاله  و مهم تر از آن نوع خاک ، حفر چاله با بیل می‌ تواند نسبتاً آسان تا غیرممکن باشد.

برای حفر، یک چاله به طول 70 فوت را با کمک بیلچه از میان خاک و سنگ حدود 3 روز به طول می انجامد که یک جایگزین سریعتر و آسانتر برای حفاری دستی با استفاده از ابزاری مانند بیل و کلنگ ، اجاره یک دستگاه گود برداری یا اجاره بیل مکانیکی است. اما با کار متوسط معمولاً در کمتر از دو ساعت انجام می شود.

برای به حداقل رساندن آسیب به منظره و یا حیاط خود ،بهتر است از فرد  متخصص بخواهید از یک سطل چاله 12 اینچی استفاده کند. عمق چاله باید حداقل 10 اینچ باشد، اما توجه داشته باشید که در مناطق با هوای سرد، لوله گاهی اوقات با یخ زدگی در دوره‌ های بارش شدید مسدود می‌ شود. این وضعیت اغلب زمانی رخ می دهد که دمای هوا در طول روز ملایم است ، اما در شب به زیر صفر می رسد.

توجه : تنها راه تضمین شده برای جلوگیری از یخ زدگی لوله، دفن آن در زیر خط یخ زدگی است که در بیشتر مناطق کمربند برفی بین 32 تا 48 اینچ متغیر می باشد . حفر یک گودال عمیق تنها زمانی عملی است که انتهای لوله به یک چاه خشک تخلیه شود یا به یک خط تخلیه موجود متصل شود .

 

روش نصب گاتر

 

مرحله 4: طول لوله و اتصالات را بچینید

تمام طول لوله‌ ها و اتصالات را در کنار گودال قرار دهید تا مطمئن شوید که تمام قطعات لازم را دارید. یک تبدیل خروجی را در یک کاهنده 3×4 اینچی فشار دهید و آن را به انتهای پایین خروجی فرو ببرید.

 

روش نصب گاتر

 

مرحله 5: ابتدای لوله زانو را نصب کنید

یک لوله زانویی 90 درجه را در گودال درست زیر لوله ای که از دیواره ی ساختمان به پایین آمده قرار دهید و فاصله بین دو اتصالات را اندازه بگیرید. یک قطعه لوله را به کمک اره دستی و یا برقی برش دهید که با اره 12 اینچ مطابقت داشته باشد. اره برقی دو سطح جفت را با اصلی بنفش سوهان بزنید، سپس سیمان را روی همان سطوح بمالید و بلافاصله لوله را روی زانو فشار دهید. کمی آن ها را بچرخانید ، سپس آن ها را نگه دارید. تا سیمان در چند ثانیه خشک شود .

 

روش نصب گاتر

 

مرحله 6: مبدل و کاهش دهنده را وارد کنید

پس از لغزش مبدل بر روی لوله خروجی، مبدل و مجموعه کاهنده را به آرامی وارد لوله بیرون زده از زانو کنید. سپس به سمت پایین گودال تا پیچ اول ادامه دهید، در یک زانو 90 درجه دراز بکشید و طولی از لوله را برش دهید تا بین آن و مجموعه در خروجی پایین قرار گیرد. قطعات را با چسب پلی اورتان به هم بچسبانید ، سپس با یک سطح بررسی کنید تا مطمئن شوید که لوله کمی شیب دارد.

 

روش نصب گاتر

 

مرحله 7: نصب را ادامه دهید

به نصب لوله ها در امتداد گودال حفر شده ادامه دهید تا به دومین فوران برسید. برای اتصال بخش های لوله از اتصالات استاندارد استفاده کنید تا آب بندی سازی به درستی صورت گیرد .

مرحله 8: نصب گاتر خروجی دوم را شروع کنید

یک مجموعه مبدل و کاهنده دیگر برای خروجی دوم ایجاد کنید. این بار یک T-fitting بهداشتی را به انتهای لوله و انتهای دیگر چاله آن بچسبانید . مطمئن شوید که تبدیل منحنی T-fitting به سمت «پایین دست» باشد. سپس لوله زه کشی را از اولین خروجی به انتهای آن متصل کنید .

 

روش نصب گاتر

 

مرحله 9: پایان نصب لوله

به اجرای لوله از فیتینگ T در امتداد گودال ادامه دهید. مجددا از تبدیل برای اتصال طول لوله به یکدیگر استفاده کنید.

مرحله 10: کار را تمام کنید و تکمیل کنید

اگر می‌خواهید لوله‌های انعطاف‌پذیر را اجرا کنید، ابتدا یک کوپلینگ کاهنده 3×4 اینچی را به انتهای لوله صلب در گودال بچسبانید. سپس، لوله انعطاف پذیر را روی کاهنده نصب و آن را با یک گیره لوله فولادی ضد زنگ محکم کنید.

در انتهای گودال، یک حفره کم عمق و عریض (تقریباً 16 اینچ عمق x 36 اینچ) حفر کنید و آن را با سنگ های مسطح یا یک لایه شن 4 اینچ بپوشانید. انتهای لوله را روی این بستر سنگی قرار دهید و آن را با سنگ های بیشتری یا چند اینچ شن بپوشانید.

در مرحله 3، تکه‌ های پهن مقوا را در کنار گودال پیشنهادی قرار می دهید. کار را با پر کردن گودال ها، با استفاده از یک بیل باغچه برای کشیدن خاک از روی مقوا و داخل سنگر به پایان برسانید.

 

روش نصب گاتر

 

سوالات متداول طریقه نصب گاتر :

چرا نیاز به اضافه کردن گاتر خروجی دارید؟

اگر باران یا برف ذوب شده از پشت بام به اندازه کافی از خانه دور نشود، در مقابل دیوار پایه جمع می‌شود و به زیر زمین یا فضای داخل خانه شما نفوذ می‌ کند. یکی از راه‌ های مطمئن برای جلوگیری از چنین مشکلات مربوط به آب و گاتر، اتصال دهانه‌ های خروجی گاتر به یک سری لوله‌ های فاضلاب که دفن شده است و به دور از خانه منتهی می‌ شوند.

برای گاتر خروجی به چه چیزی نیاز داریم؟

همراه با لوله زه کشی، شما به مجموعه‌ ای از لوله زانویی از جنس PVC، اتصالات Tشکل ، مبدل ها ، اتصالات برای تبدیل و سایر اتصالات تخصصی نیاز دارید که به شما امکان می‌ دهد بخش‌ های لوله را به هم متصل کنید.

گاتر خروجی را چگونه گسترش می توان گسترش داد؟

نصب لوله زهکشی کار ساده‌ای است که هر صاحب خانه می‌تواند از عهده آن برآید. معمولاً در سه مرحله انجام می شود:
حفر چاله
لوله گذاری
پرکردن با خاک

برای جلوگیری از یخ زدگی لوله خروجی گاتر باید چه کرد؟

رای جلوگیری از یخ زدگی لوله، دفن آن در زیر خط یخ زدگی است که در بیشتر مناطق کمربند برفی بین 32 تا 48 اینچ متغیر است. حفر یک گودال عمیق تنها زمانی عملی است که انتهای لوله به یک چاه خشک تخلیه شود یا به یک خط تخلیه موجود متصل شود.

برای پر کردن گودال چه باید کرد؟

تکه‌های پهن مقوا را در کنار گودال  قرار می دهید. کار را با پر کردن گودال ها، با استفاده از یک بیل باغچه برای کشیدن خاک از روی مقوا و داخل سنگر به پایان برسانید.

 

روش آب بند کردن گاتر :

به طور کلی از چسب پلی اورتان برای آب بند کردن گاتر ، اتصالات و لوله ها به یک دیگر باید از چسب مخصوص به خود استفاده کنید تا آب بند کردن به درستی صورت بگیرد و از نشتی آب و ورود آن به محوطه حیاط یا زیر ساخت یا زیر بنای خانه جلوگیری شود. آب بند کردن گاتر ها به این صورت انجام می گیرد که بعد از اتصال هر قطعه 50 سانتیمتری به صورت نر و مادگی به هم باید در شیار درز آن و در ابتدا و انتهای هر خط در قسمت ته بند آن و البته زمان متصل کردن رابط اتصال دو تکه خروجی از کف باید از چسب پلی اورتان جهت ثابت کردن و چسبان اتصالات استفاده کرد.

 

روش نصب گاتر

روش نصب گاتر

روش نصب گاتر

 

طریقه نصب گاتر مخفی (کانال مخفی) :

 

روش نصب گاتر

 

نصب گاتر مخفی همانند دیگر گاتر ها می باشد اما در هنگام نصب و اجرای آن باید به موارد زیر توجه ویژه ای داشت :

  1. اتصال انتهایی بدنه به صورت فاق و زبانه می باشد.
  2.  جهت آب بندی نقاط اتصال از چسب پلی اورتان استفاده شود.
  3. با توجه به تعداد کفشور در هر ضلع از گاتر لازم است ، کف بدنه در نقاط مشخص شده با گرد بر برداشته شود و به کفشور متصل گردد.
  4. بدنه گاتر قابلیت اتصال به شکل L و T و U را دارد .
  5. با توجه به ماهیت گاتر مخفی که بدنه کانال کامل دفن می شود ، ضخامت سنگ یا سرامیک و ارتفاع بدنه دارای دو ارتفاع 6 و 11 سانتی متر را در زمان نصب باید در نظر گرفت .

روش نصب گاتر

 

  • نواحی مشخص شده درپوش مخفی را آغشته به چسب می کنیم ، سپس سنگ و یا سرامیک را از دو طرف بر روی درپوش مخفی قرار می دهیم ، به شکلی در انتها یک شیار مستقیم 8 میلیمتر نمایان می شود و جهت تمیز کردن داخل کانال ها باید هر چند متر ، یک دریچه دسترسی داشته باشیم . پیشنهاد می شود که این دریچه بر روی کفشور قرار بگیرد . برای تعبیه دریچه دسترسی کافی است درپوش مخفی را برعکس قرار دهیم که طول این درپوش میتواند 25 و یا 50 سانتی متر می باشد .
  • ابعاد سنگ یا سرامیک باید به اندازه درپوش 12/5 سانتی متر و به طول 25 یا 50 سانتی متر برش زده شوند .
  • محل مشخص شده می بایست با مته سوراخ شود و همینطور سنگ یا سرامیک سایز شده را با مهره استیل در محل معین شده قرار می دهیم.
  • زاویه های روی درپوش را حذف می کنیم. محل مشخص شده را آغشته به چسب می کنیم ، سپس سنگ یا سرامیک را بر روی درپوش مخفی می چسبانیم .

با مطالعه کامل و دقیق این مقاله شما قادر هستید تا به درستی جهت نصب و اجرای گاتر های پیش ساخته اعم از (گاتر با ابعاد و اندازه های مختلف بسته به محل استفاده ، گاتر شیروانی و گاتر مخفی به درستی اقدام فرمایید) .

این مقاله حاصل یک دهه فعالیت و تجربه تیم فنی گروه پرشین گاتر می­باشد و همکاران ما  تمامی این ویژگی­ ها را در محصولات این شرکت اجرایی نموده اند تا راحتی و امنیت را برای کابران عزیز فراهم نمایند.

11 دیدگاه در “2 روش نصب گاتر , کانال پیش ساخته آب

  1. سایه جعفریانی گفت:

    با کمک این بلاگ گاتر خود را نصب کردم
    ممنونم

    1. پرشین گاتر گفت:

      سلام
      ممنون از توجه شما

  2. فراز غلامی گفت:

    بسیار عالی از توضیحات کامل شما

    1. پرشین گاتر گفت:

      ممنون از توجه شما

  3. علی حیدری گفت:

    ممنون از مقاله کامل و جامع شما
    در نصب بسیار مفید واقع شد

    1. پرشین گاتر گفت:

      ممنون از توجه شما

  4. علی جوادی گفت:

    مقاله کامل

    1. پرشین گاتر گفت:

      ممنون از توجه شما

  5. Niazi گفت:

    Sadeghiinia

  6. فراهانی گفت:

    با کمک مقاله گاتر نصب کردم

    1. پرشین گاتر گفت:

      ممنون از شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *